buildaboy

Direktlänk till inlägg 28 juli 2013

Jag är rädd för dig Oscar.

Av Foooer ♥ - 28 juli 2013 20:47

"- jag ska bara på toa. Oscar nickade och Amanda tog mig i armen och gick med mig. När jag kommer in på toan så hör jag dörren öppnas igen. In kom Moa, med Cassie bakom sig. "

_______________________________________________

Kapitel 16.


Amandas Perspektiv. 

Jag ställde mig framför Ellen och tittade Cassie i ögonen. 

- Vad fan är ditt problem din äckliga lilla idiot? Jag praktiskt taget fräste fram det. 

- Jag vill bara be om ursäkt, jag var hög. Ska lämna in mig till polisen imorgon. Förlåt. Cassie log och slängde med sitt löshår. Moa skrattade och tittade på Ellen.

- Du är så avunsjuk för att Oscar är Ellens pojkvän. Jag log och tog ett steg mot Moa. 

- Du ska fan passa dig jävligt noga. Nästa gång är det du som hamnar på sjukhus. Jag sa det högt och tydligt till Moa. Hon kollade på mig med stora ögon och hennes Leénde försvan snabbt. 


Oscars Perspektiv. 

Gud vad lång tid det tar. Jag borde gå och kolla om något har hänt. Jag tittade mig runt omkring och försökte hitta Moa, men jag såg inte henne någonstans. Jag gick genom klungan av mina kompisar och tog raska steg mot toaletterna. Jag öppnade dörren och fick en chock. 

- Vad fan gör ni här? Jag nästan skrek. Cassie och Moa gick mot bakre väggen och tittade på honom.

- Ellen gå nu. Jag varnar dig. Gå älskling. Jag tittade inte ens på henne. Hon gick ut. Amanda ställde sig bredvid mig och vi gick mot Cassie. 

- Tror du att du ska komma undan med detta utan en skråma? Jag log och spände mig. 

- Jag har en regel, det är att inte skada tjejer. Men tyvärr har jag inget val. Jag kände hur illskan steg i mig. 

Jag gick fram och gav Moa en sån smäll i ansiktet att hon fick näsblod. Jag vände mig mot Cassie och Moa sprang ut. Jag var så sur att jag såg svart. Jag började slå på Cassie och jag hörde hur hon skrek, jag kände hur Amanda försökte dra mig därifrån. Jag kände hur jag inte kunde sluta. Jag slog slag efter slag. Jag kände hur mina händer träffade henne, men jag såg inte vad jag gjorde. Plötsligt tar två killar tag i mig och slår till mig. 

- Vad fan Oscar. Sa Daff. Det var det sista jag hörde innan jag svimmade. 


Felixs Perspektiv. 

Daff och jag lyfte ut Oscar. Vi bar ut honom via bakdörren och mot hissen. Vi fick in honom i hissen och vi åkte upp. 

- Helvete. Vad håller Moa på med? Jag suckade. Jag var så himla sur på henne. 

- Jag vet inte. Men ni får inte ha kontakt med henne mer. Daff tittade surt på mig. Hissen stannade och vi bar ut Oscar. Vi låste upp rummet och gick in och lade Oscar på soffan. 

Strax efter oss kom en storgråtandes Ellen och Amanda, Omar och Ogge. Ellen slängde sig över Oscar och försökte väcka honom. Hon hade panik. Hon skrek hysteriskt och tårarna bara rann.  

- Han svimmar alltid efter han varit sur. Han ser svart, kommer inte ihåg vad han gör och svimmar. Omar torkade bort en tår från kinden.

Oscar rörde sig, han öppnade ögonen och tog tag i Ellens kind.

- Sluta gråt, hjärtat jag är ledsen. Vi såg hur tårarna rann nerför hans kinder och han satte sig upp med Ellen i sitt knä.  Han satt och lungnade ner henne. 

Amanda kom fram till mig och kramade mig. Jag höll om henne hårt och jag mådde genast lite bättre. 

- Oscar vad har du gjort? Du slog sönder henne. Ogge tittade på honom och jag såg att han var besviken.

- Jag kunde inte hjälpa det. Allt blev helt svart. Han kramade Ellen hårdare. 

- Du ska vara jäkligt glad att Ellen sprang ut och hämtade oss. Jag tittade på Oscar när jag sa det. Han tittade surt tillbaks innan han vände sig mot Daff.

- Vad gör vi nu? Han lät orolig när han pratade med Daff.

- Jag vet inte, jag tror knappast hon kommer anmäla dig. Men du borde ligga lågt ett tag. Daff tittade på honom och sedan på mig. 

- Du måste lära dig att kontrollera dig Oscar! Jag tittade på honom och gick sedan in på Amandas rum. 


Ellens Perspektiv.

 Jag tittade på Amanda när hon sade godnatt till oss alla och gick in på sitt rum och stängde dörren. 

- Jag tycker vi alla ska sova nu. Vi pratar mer imorgon. Daff tittade på mig och sen på de andra. Omar nickade och Ogge gäspade. Jag reste mig upp och drog upp Oscar. Han tog min hand och drog in mig i sovrummet. Vi hade ett eget badrum som tillhörde sovrummet. Oscar stängde dörren bakom oss och släppte min hand. Han gick in och tände i badrummet. Han började fylla badkaret och hällde i en massa tvål. Jag log, tog upp min väska på sängen och började packa upp. När jag öppnade garderoben för att hänga in mina kläder så såg jag att Amanda hade köpt hur mycket kläder som helst till mig. Det var helt sjukt! Var skulle mina kläder få plats?

- Kan du packa upp min väska också? Jag ska ta ett bad. Men kom in när du är klar. Vi ska prata. Oscar tittade på mig och stängde sen dörren. Jag tog upp hans väska också och började packa upp hans kläder.

Jag fick lite ont i magen och tänkte automatiskt att det var mensvärk. Men herregud jag har haft oskyddat sex med Oscar så många gånger att jag tappat räkningen. Vad ska jag göra? Ska jag prata med Amanda eller Oscar? 

Är jag gravid? Är det mensvärk? Skulle fått min mens för två veckor sen. Jag vill inte ha barn nu. Vad ska jag ta mig till? Jag kände hur mina ögon fylldes av tårar, jag fick en klump i magen och ville bara gråta. Vad har jag gjort?

- Kommer du. Oscar avbröt mina tankar. Jag torkade mina ögon och vände mig om. Han stod i dörröppningen med en handuk runt höfterna. 

- Yes jag ska bara ehm, plocka undan lite. Jag log fast att jag bara ville skrika och få det ur mig. 
- Jag fixar det sen babe. Han gick mot mig och tog tag i min arm. Han drog mig mot badrummet. Jag försökte tänka på annat, men det gick bara inte. Ögonen blev vattniga igen.

- Gråter du hjärtat? Fan, han genomskådade mig. 

- Nej, jag har lite allergi bara. Jag försökte le men det brast för mig och mina tårar började rulla längst med kinderna. Han lyfte upp mig och satte mig på sängen. 

- Allvarligt hur är det? Han tog tag i min haka och drog den uppåt så att jag mötte hans blick. Han tog andra handen och torkade bort en tår. 

- Jag var rädd för dig Oscar. Du får inte göra så. Vi fick inte dig att sluta. Du var inte Oscar, du var någon annan jag bara mött en gång innan. Du skrämmer mig Oscar. Du blir ett monster. Det gör ont i mig att se på utan att kunna göra något. Jag vill hjälpa dig, men hur kan jag hjälpa dig? Enda sedan jag kom in i ditt liv så har jag bara gjort problem för dig. 

- Förlåt. Jag blir rädd för mig själv också. Jag är så ledsen. Han lutade sig fram och kysste mig. 

- Jag vill aldrig vara utan dig. Det är inte ditt fel. Jag älskar dig Ellen.

- Jag tror jag är gravid. Jag blundade och hörde hur han andades in djupt. 

- Vi fixar det. Vi kollar imorgon, orora dig inte. Jag kommer alltid finnas här. Han pussade mig på pannan och torkade bort mina tårar. Han tittade på mig med sina fina blåa ögon. 

- Tack. Men jag måste veta att du aldrig kommer slå mig så som du slog dem. Jag tittade på honom.

- Jag lovar. Jag svär på mitt liv. Han tittade allvarligt på mig och jag försökte se igenom honom. Men jag kunde inte tyda hans känslor mer än att han var ledsen. Jag ville bara ta hand om honom. 

- Ditt vatten är nog kallt nu? Jag tittade bort. Jag klarade inte av att se honom i ögonen och veta att jag inte kan hjälpa honom. 

- Jag kan bada sen. Klockan är snart elva. Jag ska till skolan imorgon. Han gjorde värsta sadfacet och kysste mig. Han drog ner mig från sängen och bäddade upp den.

- Gå och fixa dig. Möt mig här om nio minuter. Han blinkade och jag vände mig om och gick in på toa. 


Oscars Perspektiv.  

Ellen kom ut genom badrummet och jag satt på sängen i bara en handduk. 

- Men tja sexi, vad gör du? Hon skrattade och jag klappade på sängen för att visa att hon skulle hoppa upp. 

Hon hoppade upp och satte sig bredvid mig. Ellen tog sin kudde och puffa till den och lade ner den. 

- Godnatt hjärtat. Sov gott. Väck mig om det är något. Jag sa det till henne samtidigt som jag flyttade mig så hon kunde lägga sig ner. Hon kysste mig, lade sig på vänster sida av sängen och jag lade mig tätt intill henne. Jag la min arm under hennes huvud och hon lade sig på min arm och höll om mig. Jag höll om henne också. 

- Godnatt hjärtat. Hon log och jag drog täcket lite längre upp så att hon inte skulle frysa. 


Ellen hade somnat, jag drog mig loss utan att väcka henne och gick in i badrummet. Jag tömde badkaret och steg in i duschen istället. Jag drog av mig handduken jag hade haft runt mig och slängde ut den på golvet. Jag duschade länge i kallt vatten. Hur kunde jag låta det bli såhär? Håller jag på att bli galen? Tankarna for igenom min hjärna och jag kunde inte släppa det. Vad kommer hända med Cassie? Hur är det med GulleMoa?

Jag orkade inte tänka mer. Så jag stängde av duschen. Gick ut och torkade mig. Jag tog på mig ett par rena kalsonger och hängde upp mina handdukar. Jag gick ut i sovrummet och lade mig bredvid Ellen. Jag luktade på hennes hår och slingrade mig tätt om henne. Jag tänkte på vad vi pratat om innan. Är hon gravid? Ska hon behålla det? Är vi redo? Jag tänker aldrig lämna henne. Vi får prata mer imorgon när jag kommer hem från skolan. Jag tog fjärkontrollen och släckte lamporna. Jag somnade nästan direkt intill Ellen. 


Ellens Perspektiv.

- Neeeeeeeeeej! JAG VILL INTE. SLUTA!! Jag vaknade av att Oscar skrek. Jag satte mig upp och försökte väcka honom. Daff slängde upp dörren pch rusade in.

- Vad händer? Han lät orolig. Oscar vaknade och han tittade sig omkring. Han var helt svettig och såg helt bedrövad ut. 

- Det är lungt Daff, Oscar drömde bara en mardröm. Jag tittade på honom och suckade.

- Godnatt. Sa Daff och stängde dörren. Jag vände mig om och tittade på Oscar. 

- Jag drömde att jag förlorade dig. Att det var dig jag slog på. Jag kände hur jag slog sönder dig. Jag hade aldrig kunnat förlåta mig själv. Jag är rädd Ellen. Han tittade på mig och drog mig närmre sig. 

- Jag vet att du aldrig kommer göra något mot mig. Jag är här och kommer inte lämna dig. Somna om nu hjärtat! Jag viskade till honom och lade mig ner på hans arm igen. Jag somnade en liten stund efter Oscar. JAg bara älskade att höra honom andas mot mitt öra. 

- Jag älskar dig. Viskade jag och sen somnade jag.


Fortsättning följer!

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Foooer ♥ - 18 november 2013 15:51


"Han böjer sig fram och kysser mig. Jag är så full och chockad att jag bara besvarar den.  - Let's go to my hotel. Säger han och ler. - Men min pojkvän. Jag kan inte! Säger jag och tittar på honom. - I didn't understand a word but let's hit the...

Av Foooer ♥ - 16 november 2013 02:15


"- Herregud. Varför har du inte sagt något innan? Oscars ögon var helt vattniga  när han sa det. Jag snyftade. Han kramade mig och drog mig intill honom. Jag satt och grät i hans famn. - Jag förstår att det varit super jobbigt. Men kolla hur du har...

Av Foooer ♥ - 14 september 2013 19:06

- Imorgon får vi åka hem till vår värld. Leva hemma hos oss. Jag älskar er. Jag sa det och kysste Ellen.  - Jag älskar dig Oscar. Detta är perfekt. Jag vill ha det såhär för alltid. Ellen log utmattat när hon sa det.  Molly var klar så Ellen flyt...

Av Foooer ♥ - 13 september 2013 17:07


De virade in henne i en rosa filt och lade henne på Ellens bröst. Hon var så vacker.  - Vackraste personen på jorden. Jag tittade på Oscar medans jag sa det.  - JA! Tack jag älskar er. Sa Ellen ansträngt. - Vår Molly är perfekt. Oscar sa det oc...

Av Foooer ♥ - 12 september 2013 16:27


- Jag litar på dig. Men jag vill inte att något ska dela på oss. Du är mitt allt och vår prinsessa kommer alltid behöva dig. Hon lade sina händer på mina och jag kände hur hon slappnade av.  - Ska vi ha en liten flicka? Jag blev så glad. Jag kände ...

Presentation


En fanfiction om Oscar Enestad ur den svenska popgruppen The Fooo. Min fanfic kommer innehålla romantik, action och erotik mm. Hoppas ni gillar den! Hjälp till att sprida!tack :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards