buildaboy

Direktlänk till inlägg 24 juli 2013

Ut ur hans liv.

Av Foooer ♥ - 24 juli 2013 15:34

- Aw, fan vad du är underbar Oscar. Jag lade mig ner skönt på hans axel. slappnade av och jag somnade. Jag drömde bara om Oscar. Hur han sjöng för mig. Hur våra barn skulle se ut, och hur vårt liv skulle bli. 

Gud vad jag älskar honom.Min Oscar. Oscar Johan Ingvar Enestad är min. "

__________________________________________________

Kapitel 14.


Felix's Perspektiv.

- Felix? Vad gör du? Amanda ropade från mitt rum. Jag stod i mitt vita kök och gjorde mackor. 

- Jag kommer strax babe! Jag slängde på lite jordnötssmör och sylt. Tog fram en kanna saft och ställde allt på en svart bricka. Jag gick in i mitt sovrum och ställde den på byrån bredvid sängen. 

- Vilken film ska vi se på? Jag skrattade och slängde mig i sängen. Amanda log och pussade mig på armbågen.

- It's kind of a funny story är bra! Hon skrattade  och såg så himmla glad ut!

- Finns den på swefilmer då? Jag lyfte upp min dator från golvet. Mitt lösenord var "Amanda". Jag gick in på swefilmer och hittade filmen. Jag gick fram kopplade datorn till tv:n och startade filmen. 

- Vill du sitta i mitt knä? Jag skrattade och drog Amanda av sängen och satte mig. Hon hoppade upp och lade sig i min famn. Jag kände hur hon andades i en lugn takt. Vi kollade på hela filmen. 

- Gud vad är klockan? Det började bli mörkt och Amanda lät trött. Jag tog upp min telefon. 

- Klockan är åtta. Jag är ganska trött. Har inte sovit ordentligt sen i torsdags. 

- Men jag är inte för att trött för bada! Amanda sa det och skrattade. Jag tog tag  hennes hand och drog ut henne i hallen. Vi gick in i badrummet och jag började fylla vårt bubbelbadkar med varmt vatten. Amanda hällde i halva tvålflaskan. Det började fyllas med skumm. 

- Vänta, du har något där! Amanda vände sig om och jag tog lite skum och kletade i hennes ansikte. 

- Men vad gör du felix!? Hon tog skum och slängde på mig. Vi stod i underkläder och jag tog tag i duschmunstycket från badkaret och började spola vatten på henne. 

- FEEELIX! Jag ska hämnas! Amanda skrek, och skrattade. Hon tog tag i duschmunstycket och riktade mot mig. 

- Shit vad stark du är! Jag vred tillbaks det och hon blev genom blöt. Hon kittlade mig och drog loss den ur min hand. Hon satte på iskallt vatten och sprutade ner mig. 

- DET ÄR KALLT AMANDA! Jag skrattade och försökte kittla henne men hon kom undan. Jag stängde av vattnet och fortsatte fylla badkaret. Amanda skrattade och hon såg så perfekt ut! Jag tog lite mer skum och slängde det över henne. Hon gapade och började skratta. Jag tog ett steg närmre henne och kysste henne. Jag knäppte upp hennes bh och hon drog av sig den. Jag slutade inte kyssa henne. Jag blev helt upphetsad av att röra henne. 

- Lägg dig i badkaret hjärtat! Jag blinkade och Amanda fnittrade. Hon släppe mig och drog av sina trosor och hoppade i. Jag slet av mig mina kalsonger i rekordfart och hoppade i. Där var så mycket skum överallt. Jag satte mig ner och drog Amanda över mig. Vi strulade och hon var underbar. Jag fick stånd och hon log. Jag vände oss om och hon hamnade under mig. Hon fnittrade när min hand åkte ner mot hennes underliv. Jag masserade henne så som hon gillade det och vi fortsatte strula. Hon stönade och runkade av mig. Jag blev stenhård och jag ville bara ha henne ännu mer! 

- Nu? Jag kysste henne och kollade henne i ögonen. Det började bli mörkt ute så det var mysbelysning i badrummet med solens sista strålar som sken in. 

- Jaaaa. Amanda stönade och jag aktade min hand. Jag tog tag om hennes rumpa och jag kom in i henne. Jag fick upp tempot och jag åkte in och ut genom henne i jämn takt. Hon stönade och fortsatte kyssa mig. Hon höll tag i min nacke och jag kände hur hon började spänna sig. Hon flyttade sina händer längre ner mot ryggen. Hon stönade högt mot mig och börja skaka. Jag kände hur hon krampade runt mig och jag kom också. Jag drog mig ur och lade mig på sidan med Amanda bredvid mig. Hon var helt svettig och jag också. Jag blev helt röd i huvudet.

- Fan vad jag älskar dig Amanda. Jag log och kysste henne. 

- Fan vad jag älskar dig med! Amanda rodnade och kysste mig igen. 

 

Oscar's Perspektiv.

En sjuksköterska vid namn Natalie kom in och sa att jag blivit utskriven. Hon gick ut och jag tog på mig mina kläder som min mamma tagit med sig. Nu skulle bara Ellen också få komma hem.  Jag ringde mamma och sa att jag blivit utskriven men att jag skulle stanna hos Ellen. Hon sa att jag skulle hälsa och vi sa hejdå.

Är du vaken? Vad är klockan? Ellen viskade. 

- Somna du om hjärtat. Klockan är tio. Jag kommer och lägger mig strax! Jag sa det och log. 

Jag loggade in på twitter och jag såg att jag  hade fått en massa meddelanden. "Hoppas du mår bra" "hur är det Oscar?". Jag tweetade och skrev " Tack #foooers jag mår bättre nu!". Jag fick 200 Retweets på en minut. Wow vi har fått hur många fans som helst! Jag passade också på att svara på lite tweets till mig. Efter en kvart så stängde jag av telefonen och lade den på laddning. Jag tog av mina byxor och lade mig bredvid Ellen. Jag lade mig under täcket och lyfte henne så hon låg på min axel. Jag kysste henne på pannan och somnade. 


Ellen's Perspektiv.

 Måndag 13/5.

Jag låg på Oscars axel. Han vaknade inte ens när sjuksköterskan kom in gav mig medicin. Han snarkade lite. Jag lade mig ner och somnade om på min älskades axel. Sjuksköterskan kom in vi tio tiden igen och då vaknade vi båda. Han log och såg allmänt trött ut, men endån såg han så perfekt ut. 

- Varför måste jag stanna här så länge? Jag tittade frågande på Sjuksköterskan. 

- Kulan tog inte så djupt, men du förlorade en hel del blod så vi har fått kolla alla dina värde. Du har fått ganska starka narkos ämnen så att du inte skulle ha så ont och du kommer nog hem idag! Hon såg så snäll ut. 

- När kommer armen bli som vanligt igen? Jag kollade oroligt på Oscar.

- Om en månad så är den väll helt bra, men om två veckor kommer du nästan kunna använda den normalt. Men du får komma hit en till två gånger i veckan för sjukgymnastik och vi måste kolla så att det läder rätt. Men nu ska jag skynda mig vidare innan jag avslutar mitt pass! NI får ha det så bra! Hejdå! Hon log och gick ut genom dörren.

- Gud vad tråkigt det är! Tur att der är min vänster. Jag skrattade och tog tag i Oscars hand.

- Kan du hjälpa mig på toa? Jag skämmdes men jag kom inte ur sängen själv. 

- Klart jag kan älskling. Han lyfte upp mig och vi skrattade. Han drog in mig på toa. Tände lampan och satte ner mig. Jag kysste honom. Jag öppnade toalocket. Han vände sig om men höll min frisk axel så att jag inte skulle rammla. När jag var klar så torkade jag mig och tvättade händerna. Han spolade och sen lyfte han upp mig igen. Men han bar mig inte till sängen. Han fortsatte ut i korridoren. 

- Var ska vi Oscar? Jag har sjukhuskläder på mig! Jag skrattade och han började också skratta. 

- Det får du se snart! Han fnissade och hans ögon glittrade. Han bar mig längst den långa korridoren och han gick till vänster i korridorens ände. VI kom in i ett stort vitt rum med massa bord och stolar. Han gick fram till ett bord och satte ner mig. 

- Vad vill du käka? Han log så varmt mot mig och jag var helt skakig. 

- Hallonkräm är jag sjukt sugen på. Jag skrattade och han gick och hämtade det till mig. Han satte sig bredvid mig och matade mig. Han tog en massa kräm på skeden och förde den till min munn. Men när jag gapade så klenade han det på min kind och skrattade. Han slickade på min kind och jag skrattade tills jag fick ont i axlen.

När vi var klara så lyfte han upp mig igen och han bar mig mot rummet igen. 


Oscar's Perspektiv. 

Jag bar in ellen på rummet. När jag lagt henne i sängen så tog någon tag i min midja. Jag vände mig om och såg att det var Moa. Vad ville hon nu?

- Hej sötnos.  Hon sa det med ett konstigt uttal. Jag tittade på Ellen och hon tittade konstigt på mig. 

- Vad vill du Moa? Jag gick på andra sidan sängen och lade mig bredvid Ellen. Moa tittade surt på mig och ägnade inte ens en blick åt Ellen. 

- Jo jag ville träffa dig! Jag och killarna ska ha fest nästa helg. Den är åt dig! En "krya på dig" fest. Hon ställde sig bredvid mig och smekte mitt ben. Jag kände hur Ellen spännde sig. 

- Du borde gå nu. Jag var sur på Moa. Varför gör hon såhär?

- Men jag trivs här med dig. Hon blinkade och tog ett steg mot huvudänden. 

- Gå Moa, jag varnar dig. Lämna min Oscar ifred. Ellen lät så sjukt förbannad.

- Vad annars? ska du strypa mig med ditt dropp? Hon skrattade och försökte ta tag i min hand. 

Jag blev så sur. Jag reste mig upp och gick till andra sidan av rummet. 

- Jag varnar dig Moa. Du vet hur sur jag blir. Gå härifrån nu innan jag blir mer sur. Jag spände mig och ville bara strypa henne. Vad hade hänt med gulleMoa? 

- Tack idiot. Så jag betyder inget för dig längre? Hon gjorde en valpmin. 

- Du betyder inget för mig. Gå nu innan jag kallar på vakterna. Jag gick mot henne och hon gick snabbt därifrån.

- Hejdå. Hon log och stängde dörren bakom sig. 


Moa's Perspektiv. 

"hej Cassie det är jag Moa. Oscar och Ellen kommer nog hem idag. Hör av mig sen för mer info" Jag skickade smset till Cassie. Jag log som en galning. Men jag brydde mig inte. Ellen ska ut ur hans liv, och det är nu.


Fortsättning följer! 

 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Foooer ♥ - 18 november 2013 15:51


"Han böjer sig fram och kysser mig. Jag är så full och chockad att jag bara besvarar den.  - Let's go to my hotel. Säger han och ler. - Men min pojkvän. Jag kan inte! Säger jag och tittar på honom. - I didn't understand a word but let's hit the...

Av Foooer ♥ - 16 november 2013 02:15


"- Herregud. Varför har du inte sagt något innan? Oscars ögon var helt vattniga  när han sa det. Jag snyftade. Han kramade mig och drog mig intill honom. Jag satt och grät i hans famn. - Jag förstår att det varit super jobbigt. Men kolla hur du har...

Av Foooer ♥ - 14 september 2013 19:06

- Imorgon får vi åka hem till vår värld. Leva hemma hos oss. Jag älskar er. Jag sa det och kysste Ellen.  - Jag älskar dig Oscar. Detta är perfekt. Jag vill ha det såhär för alltid. Ellen log utmattat när hon sa det.  Molly var klar så Ellen flyt...

Av Foooer ♥ - 13 september 2013 17:07


De virade in henne i en rosa filt och lade henne på Ellens bröst. Hon var så vacker.  - Vackraste personen på jorden. Jag tittade på Oscar medans jag sa det.  - JA! Tack jag älskar er. Sa Ellen ansträngt. - Vår Molly är perfekt. Oscar sa det oc...

Av Foooer ♥ - 12 september 2013 16:27


- Jag litar på dig. Men jag vill inte att något ska dela på oss. Du är mitt allt och vår prinsessa kommer alltid behöva dig. Hon lade sina händer på mina och jag kände hur hon slappnade av.  - Ska vi ha en liten flicka? Jag blev så glad. Jag kände ...

Presentation


En fanfiction om Oscar Enestad ur den svenska popgruppen The Fooo. Min fanfic kommer innehålla romantik, action och erotik mm. Hoppas ni gillar den! Hjälp till att sprida!tack :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards