buildaboy

Direktlänk till inlägg 21 juli 2013

Stockholm.

Av Foooer ♥ - 21 juli 2013 19:52

" "vi måste träffas". Jag tänkte inte förlåta honom. Men jag ville säga hejdå till honom, men inte via telefonen. Han skulle fan få se på en sur Ellen. Han skulle inte få komma iväg med detta. Jag loggade in på min twitter och skrev "Otrogna svin, fan ta er". Omar favoritmarkerade det och jag visste att Oscar skulle få veta det nu. Fan vad jag var sur. Hur kunde han? "

_________________________________________________

Kapitel 10.

 

Ellens' perspektiv. 

10/6.

Han hade skickat tåg biljetter redan till denna helgen. Tåget gick 12:00 från Malmö och jag satt bredvid Amanda. 

Det tar ungefär fem timmar att åka tåg till stockholm. Jag ville inte. Jag visste att jag inte skulle kunna motstå hans så sjukt fina leende. Men jag måste gå vidare. Jag åkte dit för att han skulle säga förlåt, jag skulle bara säga hejdå. Amanda skulle träffa sin mamma, men jag vet att hon ska träffa Felix i smyg. Hon verkade helt besatt av honom och de smsade typ med varandra varenda vaken minut av hennes liv. 

- Möter han dig på stationen? Jag tar tunnelbanan till hornstull och möter mamma. Amanda såg på mig med avsmak. Hon kunde inte förstå att jag åkte dit för att han skulle säga förlåt. Men jag älskar stockholm. Utan Oscar har jag inget kul att göra. Men jag kunde fortfarande hänga med Amanda, eller Ogge. Han hade snackat ganska mycket med mig. Jag tyckte att jag kände honom ganska väl. Han var verkligen snäll. 

- Jo Ogge kommer dit. Men jag ska träffa Oscar senare. Jag sa det med besvikenhet. Hade Oscar brytt sig så hade han hindrat mig från att träffa honom.

- Men skit i den idioten! Du förtjänar bättre. Hon log och tittade ner på sin telefon igen. 

Jag smsade Ogge och fråga vad han gjorde. Han skickade hjärtan till mig, men jag kände mig inte redo för det. Han svarade efter en kvart "typ inget, ska snart duscha sen gå och möta dig♥". Nej, han var så gullig. 

 

Tåget var framme vid 17 och vi hoppade av. Amanda hade brottom så hon gick direkt. 

- Sköt dig hjärtat. Hon kramade mig och sprang. Jag gick mot rulltrapporna och åkte upp. Ogge kom fram och kramade mig. 

- Har du varit här länge? Jag log och ställde min väska på marken medans vi pratade. 

- Nej, jag kom faktiskt precis. Ska jag ta din väska? Han log med hela ansiktet och jag såg att han rodnade. 

- Den är inte så tung så jag kan ta den annars. Jag blev lite rödare i ansiktet och skulle ta upp väskan. 

- Jag tar den! Han tog tag i väskan och började gå. Han räckte ut tungan och la sin arm runt mig. 

Gjorde kompisar såhär? Han var välldigt närgången. 

Jag log och vi gick mot utgången. Jag hade fått pengar av Amanda så jag skulle ta taxin till Grand Hotel. 

- Jo ska vi ta taxi till hotellet? Jag han knappt säga mer innan Ogge kysser mig. Jag blev helt paff och bara stod där och glodde på honom. 

- Förlåt. Det var inte meningen. Jag hinner knappt reagera innan Ogge får en box i ansiktet. Jag vänder mig och ser att det är Oscar som gjorde det. 

- Rör aldrig henne igen. Fan ta dig. Oscar tog min väska och drog mig vidare. Jag vände mig om. '

- Förlåt Ogge, jag skriver sen. Jag kollade surt på Oscar. Hur fan vågade han göra så?

Vi åkte till hotellet. Tysta hela vägen. Men jag hade sån lust att kyssa honom. Jag ville bara ha honom.  Men jag vet vad han har gjort. Det äcklar mig att veta. Han var innuti henne medans han var min. Varför?

- Någon gång måste du prata med mig. Jag kände hans blick i min nacke medans jag kollade ut. Jag såg hotellet närma sig och ville bara ut från denna pinsama tystnaden. Jag kunde inte ens förklara vad jag kände. Jag kände mig sur, ledsen, irriterad och så mycket mer. Jag vet inte ens vad jag vill. 

Taxin stannade och vi hoppade ut. Oscar tog emot min väska från chauffören. Jag gick in mot receptionen och bad om min rumsnyckel. De bad om mitt id-kort och mitt bankkort. Det tog fem minuter för henne att kolla upp så allt stämde. Den blonda tjejen med de fula röda kläderna och sin ruffsiga totte tittade på Oscar och log. Han tittade på mig och jag ville bara försvinna. 

- Ja skynda, vi har brottom till sovrummet. Jag var tvungen att säga det för att markera att han var min. Eller var han det? Jag ville iallafall bara upp på rummet. 

- Ja förstås, ursäkta mig! Här är kortet, du har svit nummer tre. Låt vår personal visa er upp. Hon log men var helt röd i huvet. 

- Jag hittar själv tack. Jag var kort i tonen och insåg att jag lät som en bitch. Men jag brydde mig inte.

- Visst fröken Rosenqvist. Hon log och tittade ner i sina papper igen. 

Vi gick mot hissen och åkte upp. Han stod bredvid mig i hissen . Jag tittade inte ens på honom. 

- Sluta Ellen. Du måste prata med mig. Han suckade och lät helt patetisk. 

- MEN VADFAN OSCAR? Du kör upp din kuk i en annan brud medans du var "min". Du slog till min kompis, din bästavän en jävlen för att han kysste mig. Han tyckte väll att jag skicka dom signalerna! Vad fan vet jag. 

Hissen stannade och jag gick med raska steg ut. Jag gick fram, drog kortet i dörren och jag gick in. Tog av min mina skor, hängde upp jackan och tog väskan från Oscar och gick in i vardagsrummet. Han var helt tyst och stirrade på mig. Jag satte mig på den gräddvita soffan och lutade mig bak. 

- Vad har du att säga Oscar. Prata du först sen kan jag säga vad jag tycker. Jag var inte bara bitchig mot honom, jag visade hur sur jag var. Jag såg på honom att han var ledsen. Han drog handen genom håret och satte sig i anda änden av soffan. 

- Det var inte meningen. Hon hoppade på mig och sen drogs jag in i det. Jag ångrade mig direkt och stack. Jag skrek en massa skit till henne. Det ångrar jag också. Men inte i närheten av hur mycket jag ångrar att jag stack dit. Vi var tillsammans i tre år och förlovade i ett och ett halvt år. Det går inte att trolla bort. Jag har inte haft kännslor för henne på flera månader. Men jag har inte kunnat göra slut för hon har haft det svårt. Jag trodde hon skulle knarka eller göra något annat så jag drog hem till henne och skulle hjälpa henne. Jag ångrar allt.  Du har nycklen till mitt hjärta, till mitt hus. Jag älskar dig och det är dig jag kan se mig själv gift med. Jag vill ha barn med dig och bo i ett fint hus var du vill! Så länge jag bara har dig är allt bra. Du är mitt allt och jag ångrar det så jävla hårt. 

Tårarna bildades och börja rinna längst mina kinder. Han kröp fram till mig och torkade mina tårar med hans händer. Han var allt jag ville ha. Han var perfekt, han var så himmla underbar. Men hur kan man förlåta någon som gjorde detta en gång? Det kommer kanske hända igen? Vad tar jag mig till då? Vad ska jag göra. 

Hans händer mot mitt ansikte gjorde mig upphetsad. Jag vill ha tillbaks honom. Men kan man förlåta något sånt här? Jag var så himmla förvirrad. 
- Jag förstår att det är svårt att förlåta mig. Men du vet hur jag känner och hur du känner, vill du verkligen låta detta gå till spillo? Han lät så himla vuxen. Vad skulle jag ta mig till? Amanda tyckte jag skulle lämna honom. 

- Du är min första kärlek, du var min. Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Men jag vet inte hur jag ska göra. Jag klarar deffenitivt inte av att förlora dig. Men vad kommer jag ta mig till om det händer igen? Hur vet jag att du inte ljuger?. Han drog efter andan och tittade in i min själv. Var kom det ifrån? 

- Jag klarar inte av att andas utan dig. Lämnar du mig kommer jag gå ut härifrån och ta mitt liv. Det kom så oväntat. Han måste verkligen älska mig. 

- Jag älskar dig så mycket att det gör ont. Men jag blir bara mer och mer förälskad i dig och alla dina detaljer för varje gång vi träffas. Händer detta igen vet jag inte vad jag gör. Du ska blocka henne överallt och ta bort hennes nummer. Får jag veta att du någonsin kontaktar henne igen kommer jag fan döda dig. Sluta. Jag började stor gråta och slängde mig i hans famn. Han började också storgråta och kramade mig så hårt att jag trodde jag skulle gå sönder.

- Att se dig med någon annan gör ont i mig. Jag trodde jag skulle döda Ogge. Hade du inte varit där och jag hade fått reda på det så hade jag sett svart. Rör aldrig en annan pojke igen. Hans ledsna röst var så fin. Jag hörde att han ångrade vad han gjort. 

- Men då vet du på ett ungefär hur jag känner mig. Hur hade du tyckt om han haft sig innuti mig? Hade du någonsin kunna förlåta någon av oss? Jag snyfftade och torkade mina ögon med tröjkanten så jag fick mascara överallt. 

- Förlåt hjärtat. Det kommer aldrig hända igen. Jag är så ledsen. Han kysste mig på pannan och reste sig. Jag låg ensam på soffan och såg hur han gick ur det ljuslila rummet. Han ställde sig i dörrkanten och visade att jag skulle komma. Jag fnittrade och gick efter honom. 

Han lade sig ner i den stora dubbelsängen och klappade att jag skulle hoppa upp. Jag var fortfarande sur på honom. Men tänkte inte ha sex med honom. Han skulle få ångra sig. Länge. 

- Vilken film ska vi se? Jag log och hoppade upp i den beiga sängen. Täcket var så fluffigt och maddrassen så mjuk att jag sjönk ner en bit. Men den var så skön.Vi lade oss mellan de vita lakanet och det beiga täcket. Den var verkligen super skön att ligga i. Jag hade telefonen i handen så jag tog kontrollen av Oscar och startade tv:n. Jag ringde ner och beställde en film. Jag tog upp telefonen och smsade Amannda. "Hoppas du har det bra. Jag har snackat med Oscar. Vi är typ vänner igen. Men tänker fan inte ha sex med honom ♥". Jag garva lite när jag läste det. För jag ville ha Oscar så mycket. 

Jag kysste Oscar och flyttade en meter ifrån honom. Vi låg i vars en ände av sängen. Han tittade konstigt på mig.

- Men allvarligt Ellen? Kom hit baby. Han log stort och kröp mot mig. Han kysste mig igen och han stod över mig. 

- Ja, lägg dig på din plats eller gå. Jag fnittrade och han suckade. Men han log. Han kröp tillbaks till sin plats och vi kollade på filmen. 

"Allvarligt Ellen? Hur lät du han göra så?" Ogge var sur på mig. Smset for igenom mitt huvud flera gånger innan jag visste vad jag skulle svara.  "men det var inte mitt fel. Jag visste inte att du kände så eller att han ens skulle komma. Han skulle möta mig på hotellet vid sju. Förlåt hoppas allt är bra♥" svarade jag. 

- Vem smsar du med? Jag var helt inne i min telefon så jag hann inte ens svara innan han tog den. 

- SMSAR DU MED OGGE? Jag blev röd i huvet. 

- JA HAN SMSADE MIG FÖRST. INTE MITT FEL ATT VI ÄR KOMPISAR. Jag halvskrek på honom fast att han låg en meter ifrån mig. Jag försökte slita tillbaks telefonen men han reste sig. 

- Vill du ha den så får du ta den! Så sprang han ut i vardagsrummet. Jag sprang efter honom och fnittrade.

Jag kom in i vardags rummet och såg att han läste smsen. Han blev helt röd av ilska och han slängde telefonen i soffan och började gå emot mig.

- Skickar du hjärtan till han som kysste dig? Min föredetta bästavän? Han var så aggresiv att han skrämde mig. 

Han fortsatte gå mot mig och jag backade tills jag stod lutad mot väggen. Jag stirrade på honom och var rädd för vad han skulle göra. Han tog tre steg till och han släppte inte mina ögon med blicken. Han kokade av ilska och jag kände att något skulle gå väldigt fel. Han satte en arm på varje sida av mig. Lutade sig mot väggen så hans ansikte var tre centimeter från mitt.

- Vad fan håller du på med? Jag var så rädd att jag bara ville blunda. 

- Jag bad dig att aldrig göra något med en annan pojke igen och du skickar ett hjärta till honom? Han var så sur att jag såg hur han skakade. Han tog tag i min vänstra arm och drog mig mot soffan. Han höll mig så hårt att det gjorde jätte ont. Jag smällde till honom och han släppte min arm. Min hand på hans kind, han var jätte arg. Jag  gick ut ur rummet och satte mig på toa och låste dörren. 

 

Fortsättning följer! 

 

   

 

 

 
 
Jassie

Jassie

22 juli 2013 01:24

Mer MEr MER!

http://the-story-about-me.bloggplatsen.se

Foooer ♥

22 juli 2013 12:04

Håller på! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Foooer ♥ - 18 november 2013 15:51


"Han böjer sig fram och kysser mig. Jag är så full och chockad att jag bara besvarar den.  - Let's go to my hotel. Säger han och ler. - Men min pojkvän. Jag kan inte! Säger jag och tittar på honom. - I didn't understand a word but let's hit the...

Av Foooer ♥ - 16 november 2013 02:15


"- Herregud. Varför har du inte sagt något innan? Oscars ögon var helt vattniga  när han sa det. Jag snyftade. Han kramade mig och drog mig intill honom. Jag satt och grät i hans famn. - Jag förstår att det varit super jobbigt. Men kolla hur du har...

Av Foooer ♥ - 14 september 2013 19:06

- Imorgon får vi åka hem till vår värld. Leva hemma hos oss. Jag älskar er. Jag sa det och kysste Ellen.  - Jag älskar dig Oscar. Detta är perfekt. Jag vill ha det såhär för alltid. Ellen log utmattat när hon sa det.  Molly var klar så Ellen flyt...

Av Foooer ♥ - 13 september 2013 17:07


De virade in henne i en rosa filt och lade henne på Ellens bröst. Hon var så vacker.  - Vackraste personen på jorden. Jag tittade på Oscar medans jag sa det.  - JA! Tack jag älskar er. Sa Ellen ansträngt. - Vår Molly är perfekt. Oscar sa det oc...

Av Foooer ♥ - 12 september 2013 16:27


- Jag litar på dig. Men jag vill inte att något ska dela på oss. Du är mitt allt och vår prinsessa kommer alltid behöva dig. Hon lade sina händer på mina och jag kände hur hon slappnade av.  - Ska vi ha en liten flicka? Jag blev så glad. Jag kände ...

Presentation


En fanfiction om Oscar Enestad ur den svenska popgruppen The Fooo. Min fanfic kommer innehålla romantik, action och erotik mm. Hoppas ni gillar den! Hjälp till att sprida!tack :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards